Ingrediënten SKIP JE DIP!

In een dinsdag dip¹ heeft niemand zin toch? Dat vinden wij ook. Maar welke ingrediënten zitten er nou precies in SKIP JE DIP! en wat zijn de voordelen hiervan?

Op deze pagina geven we jou zoveel mogelijk uitleg over de ingrediënten in SKIP JE DIP! en hoeveel van ieder ingrediënt is opgenomen in de samenstelling. Maar ook wij moeten ons aan de regels houden. Door de strenge EU-wetgeving kunnen we bij sommige ingrediënten niet alle voordelen benoemen. Heb je specifieke vragen over een bepaald ingrediënt? Stuur ons gerust een berichtje.

5-HTP (uit Griffonia)

5-HTP is een voorloper van de hormonen serotonine en melatonine. Wel eens last gehad van een dinsdag dip? Dan weet je waarschijnlijk dat jij je minder opgewekt en vrolijk voelt.

5-HTP kan je binnenkrijgen door verschillende voedingssoorten, maar ook als extract uit de Afrikaanse plant Griffonia Simplicifolia. De 5-HTP-rijke zaden van plant zijn goed voor het zenuwstelsel.* In twee capsules is gegarandeerd 200 mg van de actieve stof 5-HTP opgenomen, afkomstig uit Griffonia Simplicifolia extract.

Twee capsules SKIP JE DIP! bevatten 200 mg 5-HTP

* De evaluatie van deze gezondheidsclaim is lopende

L-Tryptofaan

L-Tryptofaan, de voorloperstof van 5-HTP, wordt ook wel een essentieel aminozuur genoemd. Dit betekent dat jouw lichaam het niet zelf aan kan maken, maar dat het uit voeding of een supplement moet komen. Het wordt in je lichaam gebruikt om serotonine aan te maken.

Serotonine is weer nodig voor de aanmaak van melatonine.

Twee capsules SKIP JE DIP! bevatten 200 mg L-Tryptofaan

Vitamine B6 & B12

Vitamine B6 en B12 spelen een belangrijke rol bij meerdere biologische functies in jouw lichaam. Na een festival of feestje, is het heel normaal dat jij je futloos en vermoeid voelt. Vitamine B6 en B12 helpen bij futloosheid en vermoeidheid. Daarnaast hebben deze twee vitamines een positieve invloed op jouw immuunsysteem en zorgen ze mede voor een goede weerstand. Kom maar op met die dinsdag dip!

Twee capsules SKIP JE DIP! bevatten 18 mg Vitamine B6 & 250 µg Vitamine B12

Vitamine C

Uiteraard kan Vitamine C niet ontbreken. Vitamine C is een antioxidant. Dit houdt in dat deze vitamine tegen oxidatie is. Nu hoor ik je al roepen, wat is oxidatie? Oxidatie is een natuurlijk proces in jouw lichaamscellen waarbij vrije radicalen een rol spelen. De rol van een antioxidant is beschermen van je lichaamscellen.

Daarnaast helpt Vitamine C bij de vermindering van vermoeidheid, het ondersteunen van jouw immuunsysteem en het zorgt mede voor een goede weerstand.

Twee capsules SKIP JE DIP! bevatten 140 mg Vitamine C

Vitamine E

Deze vitamine is net als Vitamine C een antioxidant. Vitamine E helpt een handje bij het beschermen van jouw lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf. Je weet maar nooit wat op je pad komt!

Twee capsules SKIP JE DIP! bevatten 12 mg Vitamine E

Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die door jouw eigen lichaam aangemaakt wordt. Het is aanwezig in vrijwel al je weefsels en organen. In deze samenstelling is de variant Ubiquinon van Co-enzym Q10 gebruikt. Ubiquinon komt vaak terug in meerdere studies, waardoor we veel meer weten van deze variant, in tegenstelling tot Ubiquinol.

Twee capsules SKIP JE DIP! bevatten 5 mg Co-enzym Q10

Bestel nu SKIP JE DIP!

Ingrediëntentabel

Ingrediënten per 2 capsules SKIP JE DIP!

5-HTP   200 mg
L-Tryptofaan   200 mg
Vitamine B6     18 mg
Vitamine B12   250 µg
Vitamine C   140 mg
Vitamine E     12 mg
Co-enzym Q10       5 mg

Ingrediëntenlijst

Griffonia extract (20% 5-htp), Capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), L-Tryptofaan, Ascorbinezuur, Pyridoxal-5-fosfaat, CavaQ10® (22% ubiquinon (co-enzym Q10)) , d-alfa Tocoferolsuccinaat, Methylcobalamine

¹Hiermee bedoelen wij een somber of minder vrolijk en opgewekt gevoel. Vitamine B6 en B12 dragen bij aan geestelijke veerkracht en helpen om vermoeidheid te verminderen. Griffonia is goed voor het zenuwstelsel (de evaluatie van deze gezondheidsclaim is lopende).