De 5 beste techno festivals en feestjes tijdens ADE 2022

ADE 2022

UPDATE:

Op zoek naar de 5 beste festivals tijdens ADE 2023? Check nu onze gloednieuwe blog, zodat je ook in 2023 weet welk festival jij absoluut niet kan missen tijdens ADE!

 

ADE 2022 staat om de hoek en zoals jullie waarschijnlijk voorbij hebben zien komen, staan er talloze techno feestjes en festivals op de planning. Misschien is dit wel de eerste keer dat jij naar een ADE event gaat of wil je gewoon wat inspiratie hebben, zodat je zeker weet dat je geen enkel topfeestje mist.

In deze blog kom jij achter de 5 beste techno festivals en feestjes tijdens ADE 2022, geheel onafhankelijk beoordeeld. Check daarnaast de line-ups, locaties en een linkje naar de ticketshops!

Even op een rijtje:

  1. Awakenings Gashouder Opening Night | woensdag 19 oktober
  2. SW & Honey Dijon Presents | donderdag 20 oktober
  3. Awakenings Ziggo Dome | vrijdag 21 oktober
  4. DGTL ADE | zaterdag 22 oktober
  5. Intercell x I Hate Models Invites | zondag 23 oktober

 

1. Awakenings Gashouder Opening Night

Ben je nog nooit in de Gashouder geweest? Dan is het echt de moeite waard om dit jaar tijdens ADE een bezoekje te brengen aan de voormalige gasfabriek in Amsterdam-West. In onze ogen een van de mooiste indoor locaties in Nederland voor een goed techno feest. De ronde stage zorgt ervoor dat je vanaf elke plek kan meegenieten van de verbluffende visuals en het prachtige geluid. Schrik niet als er opeens vuurwerk door de zaal vliegt!

De Openings Night is al jarenlang de klapper van de week en daarom ook onze tip voor woensdag 19 oktober om ADE 2022 af te trappen. Dit jaar voor het eerst geen Charlotte de Witte op de line up, maar met onder andere Cera Khin, Nina Kraviz, Paula Temple en Vladimir Dubyshkin gaat het zeker niet minder worden dan de voorgaande jaren. Verwacht lekkere rauwe techno beats en een flink tempo!

2. SW & Honey Dijon Presents

Ook Straf_Werk laat gelukkig weer van zich laten horen tijdens ADE 2022. De organisatie die bekend staat om de beste house en tech-house feestjes, heeft op donderdag 20 oktober toch wel een hele speciale editie ingepland, met een Amerikaans vleugje. Het evenement vindt plaats in de Kromhouthal, gelegen aan het IJ in Amsterdam-Noord.

Bekend van haar populaire Boiler Room sets is het aan Honey Dijon de eer om SW ADE 2022 af te trappen. Naast Honey Dijon kan je lekker meefluiten tijdens de vader-dochter act Floorplan en Kerri Chandler. Alle drie rechtstreeks uit Amerika!

 

3. Awakenings Ziggo Dome

Vorig jaar tijdens ADE 2021 vond het allereerste techno evenement in de Ziggo Dome plaats, namelijk Awakenings X Reinier Zonneveld. Binnen 5 minuten verkocht Reinier Zonneveld de hele Ziggo Dome uit en het resultaat was een groot succes. Dit jaar keert Awakenings terug in de Ziggo Dome met 3 events, waarvan wij er eentje graag willen uitlichten.

Charlotte de Witte is dit jaar misschien niet meer te zien in de Gashouder, maar op vrijdag 21 oktober is ze, samen met haar vriend Enrico Sangiuliano, aangewezen om de Ziggo Dome op te blazen met keiharde techno beats. En dat is niet alles, want ook Fjaak en I Hate Models zijn deze nacht aanwezig!

 

SKIP JE DIP!

Heb je een lekker festivalletje tijdens ADE op de planning staan, maar ben je al bang voor de aankomende dinsdag dip?

SKIP JE DIP! Productfoto

Dat waren wij ook! Daarom zijn we op zoek gegaan naar een formule met daarin alle essentiële ingrediënten voor na je festival: SKIP JE DIP! 

SKIP JE DIP! is hét best beoordeelde dinsdag dip supplement van Nederland. De samenstelling bestaat uit 7 ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waaronder 5-HTP & L-Tryptofaan en verschillende vitamines.

Probeer nu met GRATIS verzending en SKIP JE DIP! ligt morgen al bij jou op de deurmat.

4. DGTL ADE

Uiteraard kan DGTL niet ontbreken op dit lijstje. De internationale organisatie doet er alles aan om tijdens ADE de beste techno events neer te zetten, met gevarieerde line ups en een prachtige locatie bij de NDSM Loods. Dit jaar heeft DGTL het meest uitgebreide ADE-programma ooit gemaakt, dus maak je borst maar nat!

Op zaterdag 22 oktober staan een aantal heerlijke techno dj’s op jullie te wachten, die de NDSM Loods op zijn kop gaan zetten. Denk aan Dax J, Paula Temple, Ki/Ki, Airod, Kobosil en nog veel meer dikke artiesten. Een zijn maar een paar organisaties die deze namen op één line up zetten, dus in onze ogen daarom een favoriet voor de echte techno liefhebbers.

 

5. Intercell x I Hate Models Invites

ADE zonder Intercell is voor de alternatieve techno fanaat geen optie. Dit jaar heeft Intercell maar liefst vijf events erin geknald, met alleen maar keiharde techno. Alle events vinden plaats in de H7 Warehouse, de thuishaven van Intercell. Intercell staat bekend om hun alternatieve feesten en verassende line ups. Je vindt hier niet het mainstream techno publiek, dus zeker een aanrader als je bent uitgekeken bij de populairdere techno feestjes en festivals.

Heb je op maandag geen werk op de planning staan na ADE? Dan is het event van Intercell op 23 oktober een voor jou. Tot in de vroege ochtend worden de laatste beats door de speakers heen geblazen in de H7 Warehouse. De main act van de avond is I Hate Models en hij brengt onder andere D.Dan, Séxstasy en Miley Serious met zich mee.

 

 

Dit zijn de 5 beste events tijdens ADE 2022 volgens ons. Toch niet eentje kunnen vinden waar jij graag naartoe zou willen gaan? Check dan het volledige ADE programma van 2022 op de Techno Festival Agenda 2022 van Nederland.

Deel deze 5 tips met je vrienden en mocht jij nog een goede tip hebben voor ADE 2022, laat het even weten in de reacties hieronder!


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties goedgekeurd moeten worden voordat deze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alles